Tradícionális KOCA UNBOXING a IX. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Versenyen!
Gyomaendrődön tényleg kolbászból van a kerítés (legalábbis ezen a napon)
Flashback: 11.00 - kezdődik a Tradícionális disznóvágás, hagyományos pörzsöléssel (szalmával és fával + disznóköröm pálinkával locsolva), Böllérek: Tóth Zoltán (hentesmester), dr. Szonda István etnográfus (Tájház vezető) és Kiszely István, a koca (176 kg) szépen (szolizik) barnul, jó csajokat nem látok (Oláh Jani mondta van egy „jó” csaj piros kabátban de én nem láttam), falusi életkép pigomobillal, 12:48 a koca bontása (sertéstüdő felfújás, stb..), nézelődés a sportcsarnokban, Suttyomba Zenekar népzenei koncertje, 15:10 indulás haza…
Ebéd (otthon): Sütőben sült hasábburgonya, sült hurka és sült kolbász, savanyú káposzta + egy zacskó Francia drazsé
Videó tartalma:
Tradícionális disznóvágás, hagyományos pörzsöléssel (szalmával és fával) + sertéstüdő felfújás
Böllérek: Tóth Zoltán (hentesmester), dr. Szonda István etnográfus (Tájház vezető) és Kiszely István
Zene: Suttyomba Zenekar
disznovagas, disznotoros, bollerpalinka, boller, palinka, pig, pigomobil, day, goodtimes, gyomaendrod, welovegyomaendrod, visitgyomaendrod, ilovegyomaendrod, hungary, beautifulgyomaendrod, saxoolondon, menswear, saxoostars, selfi, gopro, goprohero, hero
Térkép
Kapcsolódó oldalak
X. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny
Tradícionális KOCA UNBOXING, hagyományos pörzsöléssel (szalmával és fával)
Látványos disznóvágás tutorial + sertéstüdő felfújás
Tradícionális disznóvágás, hagyományos pörzsöléssel (szalmával és fával + disznóköröm pálinkával locsolva) az uniós szabályok között.
Új hozzászólás