Back to top

WWE LIVE show Budapest!

Dátum: 
2015/04/16 - 19:30 - 22:30
Helyszín: 
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Kategória: 

Flashback: 13.15 indulás Budapestre, 15:40 Lurdy Ház, Concordia köz, Aréna Pláza, Pizza kajálás a IL TRENO Expresszben, irány a Papp László SportAréna, parkolás után gyors áltöltőzés rajongói pólóba, 18:40-kor a bejárat előtt, hatalmas a tömeg, (5 perc alatt bejutottam :)), Brand Shop, az emeleten nézelődés majd irány a ring, 19:30 kezdődik a show, Bad News Barrett vs Jimmy Uso, The New Day vs Los Matadores vs Tyson Kidd és Cesaro (WWE Tag Team Bajnoki öv), Tamina, Alicia Fox és Rosa Mendes vs Natalya, Layla és Emma, Adam Rose vs Finn Bálor, Big Show és Sheamus vs Roman Reigns és Dolph Ziggler (Roman Reigns mellettünk vonult be a küzdőtérre :)), 21:10 szünet, Brand Shop, kb. 10 ember mondta, hogy jó a pólóm és ezek szerint nekem nem ez az első Live show-m :), 21:30 vége a szünetnek, The Miz és Fandango vs Damien Mizdow és Zack Ryder (“Kuss” szó kántálás Mizdow-val), Bray Wyatt vs Erick Rowan (Wyatt „pókica” mozgása és a Sister Abigail végre élőben), Rusev és Lana vs John Cena"boglya (United States Bajnoki öv) (Rusev -nek és főleg Lanának szurkoltam), 22:30 vége, az Aréna előtt beszélgetés a Gyomai rajongókkal :) indulás haza, 01:27 - Gyoma

Negatív élmény
Beléptetés lehetne jobb, Brand Shop túl drága, és a biztonsági őrök teljesítménye plusz a hozzáállásuk a nullával volt egyenlő. (számos facebook bejegyzésben és fórumon is lehetett olvasni hogy mi volt a probléma, én kicsit számítottam erre mivel a jegypénztárban már februárban megmondták nekem, hogy itt nem lesznek olyan rugalmasak (és kedvesek) mint pl.: külföldön. Sajnos igaza lett a jegypénztárosnak :()

Képek:

  1. Megnéztem milyen fentről a kilátás, mert az én jegyem az első sorba szólt.
  2. Selfie közben Alexander Rusev tapossa John Cena"boglyát" :)
WWE LIVE show Budapest!
WWE LIVE show Budapest!
CsatolmányMéret
Csomag ikon 140616_wwe_live_budapest.zip10.91 MB

Kapcsolódó kép(ek) és videó(k)

WWE live - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna (2015/04/16)

Dátum: 
2015/04/16 - 19:30
Helyszín: 
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

A WWE 2015. április 16-án a szervezet történelmében először meglátogatta Magyarországot. A Papp László Sportarénában egy eléggé hosszú Live Event-re került sor a cég európai turnéja alkalmából.

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna