Back to top

Gyomaendrőd

Saját oldal: 
Létrehozva: 
2008/07/19
Státusz: 

A honlap alapvetően turisztikai portál, de a helyi lakosság számára is rengeteg hasznos információval szolgál, melyek közül kiemelném az Üzleti és Céges adatbázist, az ingyenes apróhirdetési lehetőséget, illetve egyéb közhasznú információkat. Az érdeklődő turista minden szükséges tudnivalót megtalál a városról, hogy előre meg tudja tervezni utazását. A szálláshelyek típus szerint vannak csoportosítva, a könnyebb eligazodás végett. A szöveges információt fényképek, ill. térképek egészítik ki, megkönnyítve a választást.

 


 

Vélemény:

A Gyomaendrődöt reprezentáló három honlap közül a keresőben első helyen megjelenő Gyomaendrőd információs, turisztikai és közösségi portálja (gyomaendrod.com) tűnik a leginkább kidolgozottnak, áttekinthetőnek és olyannak, amely a helyi lakosság legnagyobb részét képviseli. A weboldal egyaránt megszólítja a város és környéke lakosságát, illetve a potenciális turistákat. Rögtön a kezdőlapon látható a teljes kínálat: a város bemutatása a történetével, nemzetközi kapcsolataival és híres szülötteivel együtt, a közigazgatás és intézményei, a turisztikai attrakciók – fürdők, strandok, látnivalók és természeti értékek túraútvonal-, szabadidős-tevékenység és programajánlatokkal, eseménynaptárral együtt –, a szállás- és vendéglátóhelyek kategóriánként, letölthető ismertető kiadványok, praktikus tudnivalók, sőt a három helyi mesterszakács konyhájából a jellegzetes helyi ételeket is megismerhetjük a receptekkel együtt. A teljes tartalom legnagyobb része angol és román nyelven is olvasható, s ezzel a magasabb szintű marketing-követelményeket is teljesíti.

 

Juhász, Katalin (2014)
Termál- és ökoturizmus-koncepciók Gyomaendrődön: A társadalomtudományi kutatás lehetőségei egy város versenyképességének javításában.
ETHNO-LORE: A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA NÉPRAJZI KUTATÓINTÉZETÉNEK ÉVKÖNYVE, XXXI. . pp. 261-310. ISSN 1787-9396

 


 

Gyomaendrőd
Gyomaendrőd
Kapcsolódó oldalak: 

Kapcsolódó kép(ek) és videó(k)


Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna