MEGKÓSTOLTAM A DUBAI CSOKIT, hogy nektek ne kelljen
As-salamu alaykum (السلام عليكم)
Lassan, minden falatot kiélvezve fogyasszuk a csokoládét, és adjuk át magunkat az ízeknek és textúrának. A csokoládét szobahőmérsékleten tároljuk, ne pedig a hűtőszekrényben, mert a sok-sok töltelék így még élvezhetőbb.
Az én tapasztalatom: Ez a fajta csoki nagyon finom! Ahhh... 🙂 Valóban szobahőmérsékleten érdemes enni, mert úgy az igazi. Kipróbáltam, hogy kitettem egy hűvösebb helyre, majd úgy kóstoltam meg, de úgy már nem volt olyan jó. Szobahőmérsékleten viszont brutálisan finom! Az íze sokkal jobb, mint a Milka vagy a Tibi csokié. Azoknál az utóbbi években előjött valami furcsa utóíz, ennek viszont egyáltalán nincs kellemetlen utóíze.
Írd meg kommentben, hány tevéért adnád el a párodat? 🐫
Most pedig kelj fel és menj el a Gyomai Lidl-be,
ahol még mindig hegyekben állnak a DUBAI CSOKIK,
és vegyél legalább kettőt magadnak és nekem.
Dubai chocolate (شوكولاتة دبي)
dubai, dubaichocolate, dubaischokolade, dubaitiktok, dubaischokoladenachmachen, dubaicsoki, pistacchio, pistazien, pistazie, haselnuss, pisztácia, schokolade, csoki, csokoládé, édesség, abudzabi, egyesültarabemírségek, lidl, lidlhu, lidlmagyarország, hanyteveertadnadelaparodat, advent, honor, honor200pro, bekesvarmegye, békésvármegye, gyomaendrod, gyomaendrőd, hungary, ízesítés, termelés, gyártás,, cooking, cook, viral_video, viral, fyp, fy, viraltiktok
Új hozzászólás