Az 51-es körzet

Kategória: 
Dátum: 
2012/12/20 - 17:30 - 18:20
Település: 
Helyszín: 
Budapest, UFO Hangár
Fényképezőgép / Kamera: 

Az 51-es körzet (3. típusú interaktív élmény show)
Flashback: A fertőtlenítő szobából indultunk majd onnét kinyit a hangár ajtó és elszabadult a pokol. Kegyetlen jó volt, a katonák mindenkit a földre kényszerítettek így a földön kellet hasalni, én leültem, de egy idő után jobbnak láttam lehasalni :)
A fekete ruhás, (Men in Black) ügynökök folyamatosan figyelmeztettek, hogy nem lehet fotózni, videózni, aki megpróbálta mégis azokat félre állították és átvizsgáltak stb... A mellettem lévő ember annyira megijedt, hogy elrohant a hangár végébe és utána rohantak majd leteperték a földre. Bementőnk az ufó belsejébe is. A boncteremben egy bizonyos jelenet utána a „legkeményebb emberek” a csoportból annyira megijedtek, hogy elsírták magukat és remegtek. Szóval erős idegzetű emberkéknek ajánlott ez az 50 perces kellemes kikapcsolódás. Én nagyon élveztem :) :) :)
Mivel nem lehet kihagyni a jó csajokat a történetből (fura mód minden jó csaj mellettem volt vagy a közelemben próbált maradni), de hogy miért is ragaszkodtak ennyire hozzám hamarosan ezt is leírom :)

Prológus: Kaptam 2 db. promóciós jegy a Magyar Ufókutató Szövetségtől az Area 51 Project show-ra.

Az 51-es körzet
Az 51-es körzet

Térkép

Koordináták: 47.538673, 19.06893

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kapcsolódó oldalak


Új hozzászólás