A Penny Market Magyarország nagy Szelfi játék nyertese vagyok

Kategória: 
Dátum: 
2017/07/13 - 12:44
Helyszín: 
Gyomaendrőd, Penny Market
Fényképezőgép / Kamera: 

Mars One 2023 misszió kiképzésemet szakítottam félbe csak azért, hogy szelfizni tudjak Retek Répával, Dinnye Döncivel és a barátaival a gyomaendrődi Penny Marketben :)

Felhívás:

Penny Market Magyarország
2017. június 29., 13:31 ·
SZELFIRE FEL!
STARTOL A NAGY SZELFI JÁTÉK!
A Vitateam3 figurák nagy szelfivedászatba kezdtek! Készíts velük egy közös képet bárhol és bármikor, ami akár nyerő is lehet, ugyanis 10 héten át hetente kisorsolunk 14 db 25.000 Ft-os vásárlási utalványt ajándékkártya formájában, illetve 1 db iPhone 7 Redet!
A fotókat, melyeket üdülés, munka, sportolás, kikpacsolódás, vagy bármilyen más tevékenység közben készítesz el, a posztunk alá várjuk, kommentként feltöltve.

Penny Market Magyarország
2017. július 6., 16:10
Szelfi Játék második kör!
Indul az új játékhét! Ti hogy álltok a szelfijátékkal? Megvan már a közös kép Tök Magdiékkal? :) Ne felejtsétek, egy egyszerű szelfivel most 25.000 Ft-os Penny Market vásárlási utalványt vagy egy iPhone 7 RED-et is nyerhettek!

Sorsolás:

Penny Market Magyarország
2017. július 13., 12:44
JÁTÉK - kijelenthetjük, hogy ha játékról van szó, nem ismeritek a viccet! Ismét rengeteg csodás fotó érkezett szelfijátékunkra, amiért hatalmas köszönet nektek! :) Akik pedig a vásárlási utalványokat nyerték: Ferenczné Géczi, Kirsztina Dénesné Bíró, Kilmó Krisztián, Cintia Havran, Kiss Orsolya, Imi Podruzsik, Viktória Kiss, Sinkóné Fodor Krisztina, Bunford Sára, Ibolya Petrovicsné Fülöp, Losoncziné Radics Evelin, Babári Zsolt, Beáta Kovács, Nikoletta Jordákiné Balogh
Az iPhone 7 Redhez pedig gratulálunk Rita Király-Földinek! Ne menjetek sehova, még a mai nap folyamán indítjuk a harmadik hetet!

A Penny Market Magyarország nagy Szelfi játék nyertese vagyok
A Penny Market Magyarország nagy Szelfi játék nyertese vagyok
Kapcsolódó oldalak: 

Térkép

Koordináták: 46.933981, 20.817192

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Új hozzászólás