Telesin védőkeret GoPro Hero 9 / 10 / 11 fekete

Tech címkék
Címkék
Fényképezőgép / Kamera

A Telesin márkájú szilikon tok kifejezetten a GoPro Hero 9, Hero 10, Hero 11 sportkamerához készült. Tökéletesen illeszkedik a készülék formájához – kényelmes hozzáférést biztosít minden gombhoz és nyíláshoz. Átfogó védelmet nyújt a berendezései számára.

A szilikonból készült tok hihetetlenül könnyű – mindössze 29 g. Így nem terheli meg a fényképezőgépet, miközben tökéletesen megvédi az ütésektől és a karcolásoktól. Egy kiegészítő burkolat védi az objektívet a karcolásoktól. A kiegészítő rendkívül kellemes tapintású is – így használata nem csak praktikus, hanem kellemes is.

A ház tökéletesen illeszkedik a kamera formájához. Szorosan illeszkedik a készülékhez, védi a sérülésektől. Sőt, a megfelelő helyeken elhelyezett kivágások kényelmes hozzáférést biztosítanak a GoPro Hero 9/ Hero 10 / Hero 11 portokhoz, és a tartozék nem takarja el a képernyőt vagy a mikrofont. A tok a kamera gombjainak használatát sem akadályozza.

A készletben egy praktikus, állítható hosszúságú zsinórt is találsz, mellyel kényelmesen és biztonságosan szállíthatod a tokban elhelyezett kamerát. Segítségével a csuklójába vagy a nyakába akaszthatja a készüléket, így elkerülheti az elvesztését.

Anyag: Szilikon
Méretek: 8,2 x 5,6 x 4 cm
Súly: 29g
Pánt hossza: 50 cm
Szín: Fekete

Telesin védőkeret GoPro Hero 9 / 10 / 11 fekete
Telesin védőkeret GoPro Hero 9 / 10 / 11 fekete
Telesin védőkeret GoPro Hero 9 / 10 / 11 fekete

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.