Hagymaszár leves

Kategória
Fényképezőgép / Kamera

Bördő leves
A hagymaszárat alaposan megmossuk, majd kb. fél centis darabokra karikázzuk. A lábasba megolvasztjuk a zsiradékot és megpároljuk rajra a hagymaszárat. Felengedjük 1l vízzel, beleteszük a sót, cukrot. Az egészet felfőzük. Közben elkészítjük a habarást, a lisztet a tejfelt, kevés tejjel (kb. 1,5 dl) felengedjük összerázuk, az edényt a tűzről félre húzva ráöntjük folytonos kavarás közben. Egy percre még vissza tesszük az edényt a tűzre. Ha kész ízlés szerint teszünk bele ecetet. Aki szereti, főtt tojást is tehet bele, én így szeretem.

Hozzávalók:
1 evőkanál zsír vagy vaj
10 dkg hagymaszár
1 teáskanál só
1 evőkanál cukor
1 l víz
1 evőkanál liszt
1 doboz tejföl
1 kávéskanál ecet
4 db főtt tojás
1.5 dl tej

Onion soup (Bördő leves)
onionsoup, onion, soup, hagymaleves, hagyma, leves, vegan, veganfood, greenfood, fruit, egg, huawei, huaweip30pro, p30pro, bekesmegye, békésmegye, hungary

Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)
Hagymaszár leves (Bördő leves)

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.