Receptek


Kategória
+3 fotó

A mazsolát beáztatom. A rizst a tejjel, a cukorral, a mazsolával és a vaníliás cukorral felteszem alacsony fokozaton főni.


Kategória
+8 fotó

A szalagos vagy farsangi fánkot a téltemetés idején, vagyis farsangkor sütik leginkább.


Kategória
+4 fotó

Bördő leves


Kategória
+4 fotó

Pöszméte, köszméte, egresleves


Kategória
+10 fotó

Diós, Sárgabaracklekváros, Szilvalekváros hájas kifli


Kategória
+4 fotó

Tavasztól őszig készíthetjük ezt a leves.


Kategória
+4 fotó

Egyben sült fűszeres töltött csirke


Kategória
+9 fotó

Klasszikus magyar szilvás gombóc


Kategória
+8 fotó

A sárgabaracklekvárt tartják a lekvárok lekvárjának.


Kategória
+4 fotó

Mennyei Fasírozott (vagdalt hús)


Kategória
+8 fotó

Bableves húsvéti sonkaléből


Kategória
+14 fotó

Főzés és az 1 napig tartó préselés után a sonka elnyeri végső színét, formáját, zamatát.


Kategória
+8 fotó

Így készül az igazi gyomaendrődi túrós batyu (túrós béles)


Kategória
+14 fotó

Disznótoros házi termékek (2019)


Kategória
+6 fotó

Főzzük meg héjában a krumplit és a tojásokat is. Mindkét alapanyag ha megfőtt, pucoljuk meg, és karikázzuk fel. Vágjuk fel a kolbászt is karikákra.


Kategória
+4 fotó

Szilvalekvárral töltött tepertős papucs


Kategória
+9 fotó

A lisztet cukorral, sóval, zsiradékkal deszkán elmorzsoljuk. Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk.


Kategória
+9 fotó

A száraz anyagokat összekeverjük. A közepébe öntjük a mézet, beleütjük a tojásokat, és az egészet jól összegyúrjuk. A deszkát bőven lisztezhetjük.