Oktatóanyag, tutorial


Windows 10 Operációs rendszer és Huawei P30 Pro telefon a hálózaton belül. Ezeket a beállításokat csak egyszer kell beállítani és megmarad a következő alkalmakra is.


Egy ideje már idegesített, hogy nem tudtam megnézni a gmail.com felületén az olvasatlan leveleket, egyszerűen nincs rá link/gomb a menüben. :( Rákeresve a megoldás igen egyszerű.


Windows Media Playeren keresztül, hogyan lehet nézni internetes tv műsorokat?
Sikerült összeraknom egy oktató filmet ezzel kapcsolatban.


Az Office Outlook a Microsoft Office irodai programcsomag része, olyan felhasználói szoftver, amely összetett irodai rendszerszervezési és kommunikációs feladatok végrehajtására képes, mely funkciók közül csak az egyik a levelezés lebonyolítása.


Az FTP fájlok interneten keresztüli átvitelére szolgáló protokoll. Használata FTP kliens programokkal lehetséges, melynek segítségével kapcsolódhatunk FTP szerverekre.


Sokan használják a Total Commander-t könnyû kezelhetõsége miatt is. A file kezelési funkciója mellett, remek FTP kezelést kínál. Az alábbiakban megtudhatjuk miként állíthajtuk be FTP elérhetõségünket.


A Windows operációs rendszer beépített levelező klienss az Outlook Express. Ez a program az Internet Explorer csomag része, a Windows telepítésekor automatikusan telepítésre kerül (hacsak szándékosan el nem lett távolítva a telepítendő komponensek közül.)