Gasztronómia


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Erzsébet liget

2020. augusztus 21.-én pénteken került megrendezésre a XXII. Nemzetközi Halfőző Verseny Gyomaendrődrön, az Erzsébet ligetben.


Kategória
+4 fotó

Pöszméte, köszméte, egresleves


Kategória
+10 fotó

Diós, Sárgabaracklekváros, Szilvalekváros hájas kifli


Dátum
Helyszín
Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

„Cégek” és családok főzőversenye + Margaret Island koncert


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Szent Antal Népház

2020. szeptember 5-én szombaton került megrendezésre az V. Szilvalekvárfőző nap Gyomaendrődrön, a Szent Antal Népházban.


Kategória
+4 fotó

Tavasztól őszig készíthetjük ezt a leves.


Kategória
+4 fotó

Egyben sült fűszeres töltött csirke


Dátum
Helyszín
Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
+2 fotó

4 éjszaka, X program, X zenekar, 3 sátor


Dátum
Helyszín
Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping
+ videó

„Cégek” és családok főzőversenye a gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kempingben.


Kategória
+9 fotó

Klasszikus magyar szilvás gombóc


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Szent Antal Népház

Szilvalekvárfőző nap a Szent Antal Népházban


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Endrődi Népliget

2019. augusztus 17.-én szombaton került megrendezésre a XXI. Nemzetközi Halfőző Verseny Gyomaendrődrön, az Endrődi Népligetben.


Kategória
+8 fotó

A sárgabaracklekvárt tartják a lekvárok lekvárjának.


Kategória
+4 fotó

Mennyei Fasírozott (vagdalt hús)


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Szabadság tér

Sajtosok és kézművesek kirakodó vására (3 nap, 27 színpadi program)


Kategória
+8 fotó

Bableves húsvéti sonkaléből


Kategória
+14 fotó

Főzés és az 1 napig tartó préselés után a sonka elnyeri végső színét, formáját, zamatát.


Kategória
+8 fotó

Így készül az igazi gyomaendrődi túrós batyu (túrós béles)


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Varga Lajos Sportcsarnok
+3 fotó

Ki volt a Sportbál legjobban öltözött férfija? :) :) :) Ez kérdés? :)


Kategória
+14 fotó

Disznótoros házi termékek (2019)


Kategória
+6 fotó

Főzzük meg héjában a krumplit és a tojásokat is. Mindkét alapanyag ha megfőtt, pucoljuk meg, és karikázzuk fel. Vágjuk fel a kolbászt is karikákra.


Kategória
+4 fotó

Szilvalekvárral töltött tepertős papucs


Kategória
+9 fotó

A lisztet cukorral, sóval, zsiradékkal deszkán elmorzsoljuk. Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk.


Kategória
+9 fotó

A száraz anyagokat összekeverjük. A közepébe öntjük a mézet, beleütjük a tojásokat, és az egészet jól összegyúrjuk. A deszkát bőven lisztezhetjük.


Dátum
Helyszín
Gyomaendrőd, Varga Lajos Sportcsarnok

Tradícionális KOCA UNBOXING, hagyományos pörzsöléssel (szalmával és fával)