XXVI. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál
Sajtkészítők és kézművesek kirakodó vására (3 nap, sok-sok színpadi program)
Sajtkészítők és kézművesek kirakodó vására (3 nap, sok-sok színpadi program)
A fekete unikornis csokoládé brutálisan édes, nagyon édes és finom... ahhh!
A rizses lecsó a klasszikus magyar lecsó kiadósabb, tartalmasabb változata.
2025. szeptember 6-án, szombaton került megrendezésre a IX. Szilvalekvárfőző Nap Gyomaendrődön, a Szent Antal Népházban.
2025. augusztus 16.-án szombaton került megrendezésre a XXVII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző verseny Gyomaendrődön, a Gyomaendrődi Erzsébet ligetben.
2025. június 7-én szombaton került megrendezésre a XXI. Bogrács Napja - Jakus Imre Paprikáskrumpli-főző emlékverseny Öregszőlőben, a Rózsahegyi Ház melletti szabad területen.
A rózsaszín angyalhaj-csokoládé brutálisan finom, mennyeien édes… ahhh!
Lassan, minden falatot kiélvezve fogyasszuk a csokoládét, és adjuk át magunkat az ízeknek és textúrának.
2024. november 23-án szombaton került megrendezésre a XV. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János böllérpálinka emlékverseny Gyomaendrődön, a Varga Lajos Sportcsarnokban.
27. Csabai Kolbászfesztivál: Gasztronómiai és zenei élmények.
2024. szeptember 7-én szombaton került megrendezésre az VIII. Szilvalekvárfőző nap Gyomaendrődön, a Szent Antal Népházban.
2024. augusztus 19-én, hétfőn került megrendezésre a Szent István Napi Ünnepség keretein belül a XXVI. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző Verseny Gyomaendrődön, az Erzsébet ligetben.
2024. június 1-én szombaton került megrendezésre a XX.
Immár 24. alkalommal rendezték meg a Gyulai Pálinkafesztivált, május 17. és 19. között Gyulán, a várkertben.
Tehenikő, a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál kabala figurája, először jelent meg a nyilvánosság előtt.
Gyomaendrőd Város Önkormányzata és a Városi Sportszervezetek hatodik alkalommal rendezték meg 2024-ben Gyomaendrőd Sportbálját szombaton este.
DZT-Wedding & Event Esküvő kiállítás a gyomaendrődi Körös Panzó és Étteremben
A burgonyákat hámozzuk meg, vágjuk kockákra, majd süssük ki mangalica zsírban. Ha elkészült sózzuk meg.