Torta evő verseny (1500 szelet) - V. Főtéri sokadalom

Helyszín
Gyomaendrőd, Szabadság tér
Dátum
-

Flashback: 17:00 - sportcsarnok folyosóján szentelt kenyér evés Biankával, köszöntő beszédek, torta evés (végre egy közös fotó Bianka és Biankával :)) + Mona Lisa (Karolina) megkínált egy kisebb torta szelettel, az esti koncertek kezdődnek, nincsenek jó csajok :(, 21:14 - Takács Nikolasz (nagyon fura volt a zenéje és a produkciója), Nóri: Hol vannak az emberek? Én: gondolom otthon, Telefon Installáció (Takács Nikolas - Hallelujah), Tűzijáték a Református Templom tornyából, a műsornak vége és a nyárnak is :(, Harang Söröző, indulás haza, séta a hársfákkal szegélyezett Hősök útján..
+ Ágika (Z-Fashion, Békéscsaba) gondoltam rád miközben ettem a tortát :)

Az első sorban álló (kiéhezett) emberek biztos attól féltek, hogy nem marad nekik torta így nem engedték előre azokat az embereket (az itt nyaralókat), akik hátul álltak és kíváncsiak lettek volna az egész tortára :(
Megoldás: Az asztal elé kellet volna tenni egy hosszú egyirányú kordont, így mindenki elhaladhatott volna a torta előtt és akkor mindenki megtudta volna tekinteni a szép tortát (fotó, szelfi, egyebek) majd halad tovább és jön a következő.

Videó tartalma:
Megkóstoltam Gyomaendrőd 1500 szeletes tortáját!
Az I. Torta- és Süteménysütő versenyen első helyezést elért Patakiné Sztanyik Rita receptje alapján készült el az 1500 szeletes torta. 2017. augusztus 20-án, a Főtéri Sokadalom rendezvény keretén belül került kiosztásra.
Íze: Kávékrém, durvára vágott pirított dióval, karamell szósszal
Mérete: 100X150cm-es, emeletes
Piskóta: 315 db tojás, 11 kg liszt, 10 kg cukor
Krém: 50 liter tej, 19 kg mascarpone, 15 liter tejszín, 2 kg vaj, 6 kg cukor
Burkolás: 29 kg porcukor

St. Stephen's Day - Feast of the New Bread - Cake eater competition (1500db) - August 20th, Hungary
cake, cakeeater, cakeoftheyear, eater, auguszus20, ststephansday, ststephansday2017, gopro, goprohero, hero, globetrotter, cakeoftheyear

Megkóstoltam Gyomaendrőd 1500 szeletes tortáját!
Kapcsolódó oldalak

Térkép

Koordináták: 46.938296, 20.833583

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kapcsolódó oldalak


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.