Telesin védőtáska GoPro Hero 9 / 10 / 11

Tech címkék

Telelesin GP-CPB-902 tok GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 számára
Az IP54-es vízállósági besorolású Telesin GP-CPB-902 szállítótok GoPro Hero 9/10/11-hez lehetővé teszi a készülék kényelmes és biztonságos tárolását. Úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a gép formájához – átfogó védelmet nyújt. A tartós anyag és az elegáns szürke szín praktikussá teszi ezt a kiegészítőt, amely minden alkotót elragad.

Tökéletes védelem a készülék számára
A tok kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, például a karcolásoknak. A kiváló minőségű cipzár lehetővé teszi a burkolat zökkenőmentes zárását és kinyitását. A tartozék szivaccsal is van bélelve, amely fokozott csillapítást biztosít, és megvédi a gépet az ütésektől. Ezenkívül az IP54 vízállóság lehetővé teszi a tok használatát szinte bármilyen körülmények között.

Praktikus kialakítás
A tok praktikus kialakítása kényelmessé teszi a használatát, és növeli a készülék tárolásának biztonságát. A kiegészítőt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 formájához, így többek között még jobban védi az objektívet. Sőt, a ház alján van egy lyuk, amely lehetővé teszi a gép elhelyezését anélkül, hogy levenné az állványról vagy a szelfibotról. Soha ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy újra készítsen egy érdekes felvételt!

Telesin márka
GP-CPB-902 modell
Anyaga EVA, PU
Méretek 65 x 90 x 50 mm
Súly: 32,5g
Kompatibilitás: GoPro Hero 9, Hero 10, Hero 11 akciókamerák
Szürke szín


Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.