Éjszakai Séta az elátkozott erdőben!

Helyszín
Gyomaendrőd, hullámtér
Dátum
-
Kategória

Misztikus, különleges - olykor roppant félelmetes - élményben lehetett része azoknak, akik szombaton este vállalkoztak egy sétára az elátkozott erdőben. Az 5-6 fős csapatok a 1,5 km hosszú túrára 5 perces eltérésekkel indultak.
Az elátkozott erdő helyszínei: A fejetlenség útja, A bátorság odúja, A mágikus sötétség erdeje különleges lényekkel (na itt mindenki bekakilt :)), A Körösi vad Morc lakóhelye, Titokzatos fények tisztása, Az eltűnt horgász autója, Elátkozott mocsár, Lidércek otthona, és a Szabadulás kapuja.
A túra előtt és után a kiinduló ponton helyben sütött bundás kenyér és bográcsos tea várta az éjszakai túrázókat.

Megjegyzés: nappal a terep könnyen, gyorsan, biztonságosan bejárható, de a Halloween idejére életre kelő misztikus lények és a sötétben való botorkálás rémisztővé varázsolta az erdőt.

Halloween night hike in the floodplain of the Hármas-Körös river
halloween, night, nightphoto, megfogunkhalni, mindannyianmeghalunk, river, floodplain, koros, nationalpark, park, korosmarosnemzetipark, tree, hiking, touring, autumn, october, touringroute, nature, naturephotography, life, countrylife, huawei, huaweip30pro, p30pro, bekesmegye, békésmegye, gyomaendrod, gyomaendrőd, hungary


Térkép

Koordináták: 46.944827, 20.844096

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kapcsolódó oldalak


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.