Malacsütés, nyárson, faparázson
A malac 12 órakor került a nyársra és mivel ez egy hosszadalmas folyamat, nagyjából délután 18 óra 30 perckor készült el.
Hozzávalók:
1 darab malac
ízlés szerint só
ízlés szerint fokhagyma
Szombatonként szabadtéri malacsütés a Sörkert Fogadó kerthelységében. (https://www.sorkertfogado.hu - Liget Fürdő főbejáratánál)
Malacsütés nyárson / ropogós malacsült
Roasted Pig / Pig baking on embers / Oven roasted pig / Hungaryan street food / Gegrilltes Schwein / Schwein im Backofen gemacht
roastedpig, roasted, pig, sucklingpig, wholeroastedpig, malacsütés, nyársonsütés, malacsült, sültmalac, pigonaspit, roastpig, spitroast, spitroasting, malac, wholehog, cooks, tradition, huawei, huaweip30pro, p30pro, gopro, GoProHERO7, GoProFamily, bekesmegye, békésmegye, gyomaendrod, gyomaendrőd, hungary
Új hozzászólás