Ugrás a tartalomra

Malacsütés

Malacsütés, nyárson, faparázson

Malacsütés, nyárson, faparázson
A malac 12 órakor került a nyársra és mivel ez egy hosszadalmas folyamat, nagyjából délután 18 óra 30 perckor készült el.

Hozzávalók:
1 darab malac
ízlés szerint só
ízlés szerint fokhagyma

Szombatonként szabadtéri malacsütés a Sörkert Fogadó kerthelységében. (https://www.sorkertfogado.hu - Liget Fürdő főbejáratánál)

Malacsütés nyárson / ropogós malacsült
Roasted Pig / Pig baking on embers / Oven roasted pig / Hungaryan street food / Gegrilltes Schwein / Schwein im Backofen gemacht
roastedpig, roasted, pig, sucklingpig, wholeroastedpig, malacsütés, nyársonsütés, malacsült, sültmalac, pigonaspit, roastpig, spitroast, spitroasting, malac, wholehog, cooks, tradition, huawei, huaweip30pro, p30pro, gopro, GoProHERO7, GoProFamily, bekesmegye, békésmegye, gyomaendrod, gyomaendrőd, hungary

Helyszín:
Gyomaendrőd, Sörkert Fogadó
Dátum:
2022. július 02. (szombat), 12:00 - 18:30

Térkép

Koordináták: 46.936523, 20.838395

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.