Malacsütés

Helyszín
Gyomaendrőd, Sörkert Fogadó
Dátum
-
Fényképezőgép / Kamera

Malacsütés, nyárson, faparázson
A malac 12 órakor került a nyársra és mivel ez egy hosszadalmas folyamat, nagyjából délután 18 óra 30 perckor készült el.

Hozzávalók:
1 darab malac
ízlés szerint só
ízlés szerint fokhagyma

Szombatonként szabadtéri malacsütés a Sörkert Fogadó kerthelységében. (https://www.sorkertfogado.hu - Liget Fürdő főbejáratánál)

Malacsütés nyárson / ropogós malacsült
Roasted Pig / Pig baking on embers / Oven roasted pig / Hungaryan street food / Gegrilltes Schwein / Schwein im Backofen gemacht
roastedpig, roasted, pig, sucklingpig, wholeroastedpig, malacsütés, nyársonsütés, malacsült, sültmalac, pigonaspit, roastpig, spitroast, spitroasting, malac, wholehog, cooks, tradition, huawei, huaweip30pro, p30pro, gopro, GoProHERO7, GoProFamily, bekesmegye, békésmegye, gyomaendrod, gyomaendrőd, hungary

Malacsütés, Nyárson sült gyomai malac
Malacsütés, Nyárson sült gyomai malac
Nyárson sült gyomai malac
Nyárson sült gyomai malac
Nyárson sült gyomai malac
Nyárson sült gyomai malac
Malacsült körettel (Hús, burgonya, káposzta, párolt lilakáposzta)
Malacsült körettel (Hús, burgonya, káposzta, párolt lilakáposzta)

Térkép

Koordináták: 46.936523, 20.838395

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.